Ο Will Smith καθάρισε παραλίες στους Αντίπαξους

Είκοσι δύο σακούλες σκουπιδιών από τρεις παραλίες των Αντίπαξων μάζεψε η οικογένεια του διάσημου χολιγουντιανού ηθοποιού Will Smith.

Μαζί με τη σύζυγό του, την επίσης ηθοποιό Genta Pinkett– Smith, βρίσκονται στο Ιόνιο κάνοντας διακοπές με σκάφος. Βρέθηκαν όμως μπροστά σε μια εικόνα που κάθε άλλο παρά κολακεύει τον ελληνικό τουρισμό.

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στο blog του ο γνωστός μουσικός παραγωγός Νίκος Μουρατίδης, «αν έρχονται εκατομμύρια τουρίστες στην Ελλάδα, ανάμεσα μάλιστα σ΄ αυτούς και τεράστιες διασημότητες και βρίσκουν σκουπίδια στις παραλίες μας, είμαστε άξιοι της μοίρας μας»…

Η οικογένεια του διάσημου ηθοποιού, βλέποντας τα σκουπίδια δεν έμεινε άπραγη. Με αρχηγό την 16χρονη κόρη τους, αποφάσισαν να αναλάβουν δράση. Η Willow μαζί με τους γονείς της και άλλους τέσσερις ανθρώπους που ήταν μαζί τους χαλάλισαν τη μέρα τους για να καθαρίσουν τις παραλίες. Μάλιστα, στο τέλος φόρτωσαν τις σακούλες με τα σκουπίδια στο σκάφος για να τις πετάξουν σε κάδους. Δηλαδή, αφού μάζεψαν τα σκουπίδια, δεν άφησαν τις σακούλες εκεί.