Μέγκαν Μαρκλ- Πρίγκιπας Χάρι: Τους έκαναν όλους…unfollow στο Instagram για καλό σκοπό!

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι διέγραψαν κυριολεκτικά όσους ακολουθούσαν στο Instagram, τους τελευταίους μήνες, κάνοντας μαζικά unfollow.

Ο λόγος; Όπως είπαν για…καλό σκοπό.

Συγκεκριμένα, ζήτησαν από τους ακόλουθους τους να τους προτείνουν ποιοι 15 λογαριασμοί στο Instagram, αξίζουν το follow του, “Sussexroyal”.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να υπερτονίσουν το σημαντικό φιλανθρωπικό έργο που μπορεί να κάνουν κάποιοι άνθρωποι ή οργανισμοί που βρίσκονται στην αφάνεια και κάπως έτσι να κερδίσουν ένα σημαντικό follow και προβολή που δεν είχαν μέχρι πριν. Συγκεκριμένα ανέφεραν

«Για τον μήνα Αύγουστο, θέλουμε την βοήθειά σας. Θέλουμε να μάθουμε ποια είναι η δική σας δύναμη για αλλαγή… Κάθε μήνα θα αλλάζουμε τους λογαριασμούς που ακολουθούμε για να υπερτονίσουμε διάφορους σκοπούς, ανθρώπους ή οργανισμούς που κάνουν καταπληκτικά πράγματα για τις κοινότητές τους και τον κόσμο γενικότερα. Τις επόμενες ημέρες σας παρακαλούμε προσθέστε στα σχόλια παρακάτω τις δικές σας προτάσεις: Κάποιον που έχετε σαν πρότυπο, κάποιον οργανισμό που κάνει καταπληκτική δουλειά και όλοι μας θα έπρεπε να ακολουθούμε, κάποιον λογαριασμό που σας εμπνέει προκειμένου να γίνετε καλύτεροι αλλά και να κάνετε καλύτερα πράγματα (ή που απλώς σας κάνει να νιώθετε καλύτερα), ή την λαβή που σας γεμίζει με αισιοδοξία για ένα λαμπρότερο αύριο»

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες…