Ένα σαλόνι ομορφιάς προσφέρει όλες τις υπηρεσίες του δωρεάν σε άπορες και άστεγες γυναίκες

Η ιστορία της υπέροχης αισθητικού που γνωρίζει πολύ καλά πως το να αισθανόμαστε όμορφα με τον εαυτό μας δεν είναι πολυτέλεια, αλλά κάτι που όλοι έχουμε ανάγκη.

Η Bανέσα από την μικρή πόλη Tampa της Φλόριντα έχει ζήσει την δική σκληρή, προσωπική ιστορία. Έχοντας υπάρξει θύμα ενδοοικογενειακής βίας για αρκετά χρόνια η νεαρή γυναίκα ξέρει καλά πώς είναι να νιώθεις μόνος, ευάλωτος, φοβισμένος, πώς είναι να αισθάνεσαι ότι δεν έχεις κανέναν να σε βοηθήσει, τίποτα από το οποίο να μπορείς αν πιαστείς. Μπορεί πολλοί από εμάς να έχουμε κατά καιρούς σκεφτεί ότι θα θέλαμε να βοηθάμε περισσότερο τους συνανθρώπους μας, όμως, τελικά πόσοι από εμάς το κάνουμε πράξη;

H Bανέσα Χάουαρντ είναι σίγουρα από τους ανθρώπους που ορκίστηκε πως δεν θα περάσει ούτε μία μέρα στη ζωή της που να μην βοηθήσει κάποιον που το έχει πραγματικά ανάγκη και το έκανε πράξη. Αμέσως μόλις κατάφερε να δραπετεύσει από το δικό της βασανιστήριο άνοιξε ένα μικρό σαλόνι ομορφιάς, το οποίο κάθε μήνα προσφέρει εντελώς δωρεάν τις υπηρεσίες του σε γυναίκες που είναι άπορες, ζουν άστεγες, αντιμετωπίζουν προβλήματα ενδοοικογενειακής βίας ή δίνουν μία μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Η νεαρή αισθητικός που έχει υπάρξει και η ίδια άστεγη για κάποιο διάστημα,ζώντας σε ξενώνα αστέγων με τα τρία της παιδιά έχει πια σταθεί στα πόδια της, προσφέροντας απλόχερα την στήριξη και την αγάπη της σε εκείνους που την χρειάζονται.

Δες το βίντεο: 

womantoc.gr