Ένας μήνας γεμάτος μουσική και θέατρο ο Σεπτέμβριος στον Άγιο Δημήτριο για καλό σκοπό

Το Φεστιβάλ πόλης του Δήμου Αγίου Δημητρίου, με τις εξαιρετικές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, δίνει, για ακόμα μια φορά στο πιστό πια κοινό του, την ευκαιρία να ταξιδέψει νοερά στον τόπο και το χρόνο.

Ολόκληρο το Σεπτέμβριο, κάθε μέρα, κάθε γωνιά της πόλης θα κατακλύζεται από μουσικές, από θέατρο και θέατρο σκιών για τα παιδιά, μετατρέποντας τον κοινόχρηστο χώρο, τον Ασύρματο, την πλατεία Αλέκου Παναγούλη και το αίθριο του Στρογγυλού, σε ζωντανά κύτταρα πολιτισμού, διάδρασης, συνάντησης και ψυχαγωγίας.

Η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου, στο μήνυμά της για το φεστιβάλ, μεταξύ άλλων αναφέρει: «13 συναυλίες, 9 θεατρικές παραστάσεις και 10 παραστάσεις θέατρου σκιών, θα γεμίσουν τα βράδια του πρώτου φθινοπωρινού μήνα και θα μας δώσουν για άλλη μια φορά την ευκαιρία να ανταμώσουμε και να επικοινωνήσουμε με το μοναδικό τρόπο που τα πολιτιστικά δρώμενα φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά».

Σημειώνεται πως σε όλες τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ της πόλης η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Ωστόσο, θα υπάρχει η δυνατότητα σε κάθε σημείο εκδήλωσης οι θεατές να μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Συσσίτιο και φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο.