«Καλλιπάτειρα»: Μια υπέροχη βραδιά με φιλανθρωπικό σκοπό στην Πιερία

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση που διοργάνωσε το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα», Παράρτημα Πιερίας.

Κατερίνα Παναγοπούλου, Εύα Πατέρα

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν η πρόεδρος του Σωματείου «Καλλιπάτειρα» Κατερίνα Παναγοπούλου. Εντυπωσιακή, αλλά εξίσου προσιτή και χαμογελαστή, η κα Παναγοπούλου βρίσκεται πάντα δίπλα στις εκδηλώσεις και τις πρωτοβουλίες του Παραρτήματος Πιερίας, αποδεικνύοντας πως οι άοκνες προσπάθειες ανταμείβονται.

Κατερίνα Παναγοπούλου, Έμη Ζησιοπούλου Λιβανίου

Οικοδέσποινα στο «Δείπνο στη Γη των Μουσών», όπως ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης, ήταν η συντονίστρια του Παραρτήματος Πιερίας Εύα Πατέρα, η οποία χάρη στο δραστήριο πνεύμα της κατάφερε για μια ακόμη φορά να οργανώσει μια εκδήλωση που προσέλκυσε το ενδιαφέρον των Πιεριέων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα μέλη του ΔΣ , Έμη Ζησιοπούλου Λιβανίου, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Σωματείου «Καλλιπάτειρα» και η Σίσσυ Παπαγεωργίου.

Ήταν κατά γενική ομολογία ένα ξεχωριστό event με πολλές όμορφες και εντυπωσιακές παρουσίες, άρτια οργανωμένο, που πέτυχε απόλυτα το σκοπό του, καθώς τα έσοδά του θα διατεθούν για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Δείτε μερικά ακόμα στιγμιότυπα από την βραδιά:

Εύα Πατέρα, Σίσσυ Παπαγεωργίου, Κατερίνα Παναγοπούλου