Εντυπωσιακή παρουσία και στήριξη στο δείπνο του Safe Water Sports στο Ecali Club

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση για τους εκατοντάδες υποστηρικτές, φίλους αλλά και τους συντελεστές του Safe Water Sports εξελίχθηκε το δείπνο που διοργάνωσε το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Safe Water Sports στο Ecali Club την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι Ολυμπιονίκες – πρεσβευτές του Safe Water Sports, τα στελέχη επιχειρήσεων, τραπεζών, φορέων και κοινωφελών ιδρυμάτων, οι καλλιτέχνες αλλά και οι συντελεστές του Οργανισμού με επικεφαλής τον ιδρυτή του Safe Water Sports, κο. Παναγιώτη Πασχαλάκη έδωσαν ένα δυναμικό παρόν στέλνοντας το μήνυμα ότι θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για την ενίσχυση της πρόληψης και της ασφάλειας στο νερό και τη θάλασσα. Στη διάρκεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκε εκτενής ενημέρωση για τις ενέργειες που έχουν γίνει κατά την διάρκεια των τεσσάρων ετών από την ίδρυση του σωματείου καθώς και για τις δράσεις που έπονται.

Αντώνης Κατσαρός

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε η νέα καμπάνια του Safe Water Sports ‘’Απόλαυσε την ασφάλεια’’, σχετικά με την υπεύθυνη κατανάλωση, με πρωταγωνιστή τον πρωταθλητή κολύμβησης Γιάννη Δρυμωνάκο και την υποστήριξη της Ολυπιακής Ζυθοποιίας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: Οι Ολυμπιονίκες πρεσβευτές του Safe Water Sports: • Σοφία Παπαδοπούλου – Χάλκινη Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας • Αγγελική Καραπατάκη – Αργυρή Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης • Ευαγγελία Πλατανιώτη, Σοφία Μαλκογεώργου, Αθανασία Τσόλα – Εθνική Ομάδα Συγχρονισμένης κολύμβησης και εκπρόσωποι, επιχειρήσεων, τραπεζών, φορέων, κοινωφελών ιδρυμάτων, καλλιτέχνες και υποστηρικτές του μη-κερδοσκοπικού σωματείου.

Κατερίνα Ψωμά

Τέλος, η βραδιά υποστήριξης τελείωσε με τις μουσικές επιλογές από τον τραγουδιστή Αδάμ Τσαρούχη και τους συνεργάτες του.

Όλγα Καραβερβέρη

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την υποστήριξη του μη-κερδοσκοπικού σωματείου και συγκεκριμένα για την περαιτέρω επέκταση και ανάπτυξη του εκπαιδευτικού προγράμματος, με την έγκριση του υπουργείου Παιδείας. Να σημειωθεί ότι περισσότεροι από 40.000 μαθητές ενημερώθηκαν και εκπαίδευτηκαν το 2018 από τις εκπαιδευτικές δράσεις του Οργανισμού σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα και τους εθελοντές του.

Λέμη Κοντονή, Μέρω Κεσεσίογλου
Εμμανουέλα Μουσαμά, Γωγώ Αυγερινοπούλου, Νούλη Μανώλη, Γωγώ Αυγερινοπούλου
Βαλυράκη Μαριάννα, Φλεβαράκη Ρένα
Λεωνίδας Μονέδας, Μυρτώ Μονέδα