2ο SGS Family & Pets Festival: Με Φουρέιρα και Alcatrash το φετινό φιλοζωικό φεστιβάλ!

Η φιλοζωική μη κερδοσκοπική εταιρεία Save a Greek Stray (SGS), σε συνεργασία με την Panik Records, διοργανώνουν το 2ο SGS Family & Pets Festival, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στις 18:00, στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Το φεστιβάλ, με ελεύθερη είσοδο, θα κορυφωθεί με συναυλία της Ελένης Φουρέιρα, ενώ το opening act θα κάνουν οι Alcatrash.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Των Ζώων, το ξεχωριστό event φέρνει σε επαφή ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα ζώα, ψυχαγωγεί μικρούς και μεγάλους με διάφορες δράσεις και δίνει την ευκαιρία υιοθεσίας αδέσποτων σκύλων.

Η Ελένη Φουρέιρα, που εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο πραγματοποιεί μία sold out περιοδεία ανά την Ευρώπη, θα ανέβει στο ειδικά διαμορφωμένο stage και θα ξεσηκώσει το κοινό με ένα «εκρηκτικό» show! Το opening της συναυλίας θα κάνει το ταλαντούχο και επιτυχημένο συγκρότημα Alcatrash.

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στις 18:00, στον πεζόδρομο της Μαρίνας Φλοίσβου, 2ο SGS Family & Pets Festival, με παρουσιάστρια τη Μαίρη Συνατσάκη, θα χαρίσει σε όλους τους ανθρώπους και τους τετράποδους φίλους τους ένα ανεπανάληπτο party, αλλιώτικο από τα άλλα!